Amics de la col·lecció

Amics de la Fundació Antoni de Montpalau és una proposta de micromecenatge per donar suport a les activitats d’aquesta i està adreçada a persones, entitats i empreses interessats en la tasca que s’hi està duent a terme. L’objectiu és poder consolidar la col·lecció, el manteniment, la documentació i la conservació del fons, completar l’arxiu fotogràfic, ampliar i actualitzar de forma constant el web, crear un blog amb entrades dedicades a dissenyadors i marques, tant històrics com actuals, incrementar la relació amb les escoles de disseny i treballar en nous projectes d’exposicions.

Actualment existeixen tres modalitats de participació:

  1. AMIC. Aportació anual de 100 euros.
  2. AMIC PROTECTOR. Aportació anual de 300 euros.
  3. AMIC VIPAportació anual de 1.000 euros

Al web de la Col·lecció es farà pública la llista d’amics en les tres categories, sempre que s’hi vulgui constar. En tractar-se d’una Fundació totes les aportacions seran desgravables, d’acord amb el que marqui la llei en cada moment i el departament de comptabilitat de l’ entitat emetrà els certificats corresponents a final d’any.

Anualment es farà un còctel exclusiu pels Amics de la Col·lecció AdM en una casa singular de Barcelona, acompanyat d’una presentació  de les millors peces rebudes a la col·lecció l’any anterior.

També s’informarà als Amics, periòdicament, de les exposicions, conferències, activitats i col·laboracions de la Col·lecció AdM, així com d’altres notícies i actes relacionats amb el món de la moda, la indústria tèxtil i la seva història.

Per oferir una donació o fer alguna consulta podeu posar-vos en contacte amb nosaltres.